Zakelijk Vervoer

Start Met Bestellen
Zakelijk vervoer

Het is ook mogelijk om bij Taxi Centrale Oss op rekening te rijden. Dit is voor u als bedrijf een extra service naar uw klanten en/of uw relaties. Dit is erg handig en overzichtelijk. U ontvangt van ons een duidelijke factuur waarin (indien gewenst) alle gereden ritten gespecificeerd worden op datum, tijdstip, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon.

Als uw bedrijf moeilijk bereikbaar is en u zoekt een goede vervoersoplossing voor uw werknemers of klanten dan kan Taxi Centrale Oss zorgen voor een passende oplossing in de vorm van onze shuttleservice.

taxicentraleoss zakelijkvervoer foto
Wij brengen uw relaties van bijvoorbeeld het station, hotel of een van de transferia naar uw bedrijf of andersom natuurlijk. Wij dragen als het ware zorg voor een soort privé buslijn die op vaste tijden of op afroep voor een vast bedrag uw relaties vervoert.

Zakelijk Vliegveld vervoer

Direct vanuit de vergadering naar uw vliegtuig? Geen zorgen want de taxi staat al op u te wachten. Onderweg vanuit de taxi nog even wat telefoontjes zodat alles goed geregeld is? Of even ontspannen met heerlijke klassieke muziek, krantje of een goed gesprek met uw chauffeur? Taxi Centrale Oss zorgt voor naadloos en persoonlijk vervoer, geen zorgen dus....

In het geval dat u zelf niet in staat bent uw gasten op het vliegveld op te vangen is Taxi Centrale Oss ook uw ideale partner.

Taxi Centrale Oss draagt zorg voor de begeleiding van uw gasten vanaf het vliegveld tot aan het adres van bestemming. Onze chauffeurs spreken Engels en Duits, waardoor het ook uw buitenlandse gasten aan niets hoeft te ontbreken en zij op een flexibele en comfortabele wijze kunnen reizen.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Zoals u wellicht weet zijn alle taxiritten zakelijk volledig aftrekbaar.

Voor het bestellen van een taxi of voor meer informatie kunt u contact opnemen met taxi Centrale Oss op telefoonnummer:

0412-484415

06-41036485